Bloei-boost XXL

‘Ik heb als coach (en persoonlijk!) echt heel veel eyeopeners gekregen en ik vond het erg inspirerend! We hebben ook zeker de angel gevonden. Er vallen een hoop kwartjes en ik probeer de dingen nu ook vanuit een andere invalshoek te bekijken. Het is me weer duidelijk waar mijn praktijk voor staat: puurheid, eigenheid, verbinding en groei! Dat wordt mijn nieuwe focus. Ik ben nu bezig met alles op een rijtje zetten voor mezelf. Met het allerbelangrijkste: het geloof in mezelf en mijn praktijk. Mijn ideeën zijn weer gaan stromen en met méér zekerheid kan ik het nu in uitvoering gaan brengen. Heel erg bedankt voor alles!’

Is de Bloei-boost-XXL voor coaches dé kans voor jou? 

Een eenmalige boost is niet helemaal wat je nodig hebt als coach. Voor jou zou het fijn zijn als je wat langer mijn expertise zou kunnen inzetten om jouw eigen praktijk verder op te kunnen bouwen. Je wilt gedurende langere tijd dat ik met je meedenk. Je hebt die stok achter de deur nodig om mét positieve professionele aansturing van mijn kant jouw eigen praktijk verder op te bouwen.

De Bloei-boost-XXL is een één-op-één-traject van 3 maanden, speciaal op maat afgestemd voor jou. Drie maanden waarin we samen gaan kijken naar jouw uitdagingen, de mogelijkheden voor je praktijk en de basis stevig neer te zetten. De inhoud van de Bloei-boost-XXL is geheel op maat afgestemd: website, social media, doelgroep, aanbod, zichtbaarheid, onderscheidendheid, mindset, werkwijze, financiën, etc.

Voor je gevoel ben je nog een beetje zoekend met jouw praktijk en mis je de focus. Ergens is er ook een kritisch stemmetje, dat je zo nu en dan van je stuk brengt. Je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat en je raakt onder de indruk van collega’s bij wie alles voor de wind lijkt te gaan. Al weet je eigenlijk wel dat het tijd nodig heeft om jouw praktijk succesvol neer te zetten… Je wilt graag stappen zetten, mét mijn hulp, zodat je niet alles alleen hoeft op te pakken: je ziet nu namelijk door de bomen het bos niet meer. Het is voor jou tijd om te gaan investeren in jezelf én je eigen praktijk! Je voelt dat het tijd is om tot BLOEI te gaan komen! 

Wil je meer weten over de Bloei-boost-xxl én wat het jou kan opleveren? Neem vrijblijvend contact met mij op. Zo kunnen we samen in gesprek wat ik voor jou kan betekenen én welk aanbod het beste bij jou zou passen. Ik wil jou namelijk precies geven waar jij het beste mee geholpen bent, speciaal op maat samengesteld voor jou. Plan een vrijblijvend Bloei-belletje met mij!

 

Terug naar Bloei-Boost pagina

Verder naar Mijn Praktijk in Bloei pagina